torsdag, oktober 08, 2009

Karlsen og jeg

Det ser ut som at Jan Fredrik Karlsen og jeg sitter med samme tanker om at Elin ble sendt hjem fra X Factor.

(Foto: vg.no)

Er det flere enn meg som føler hun skulle vært igjen i finalen? Jeg hadde virkelig heiet på henne fra starten av - stemmen hennes er helt nydelig. Og er det noen som har den mye omtalte x-faktoren, så må det da være henne?

11 kommentarer:

lovecountrychabbychicstyle sa...

helt enig! hun skulle vært videre! knall tøff jente som har super bra stemme! gråt da hun gikk ut...

ønsker deg en fin dag!! :O)

klem Lillan

Julia sa...

HELT ENIG! Jeg ble så skuffa atte å!
Håper vi ser mer til henne selv om hun ikke ble med til finalen i x-factor :)

krinkelkroken sa...

Helt enig....men fryktet at det kom til å gå slik siden han Peters fyren ville ha henne ut for lenge siden.Hvis han tenkte å vinne burde han satset på Elin, tror hun var veldig populær.Håper hun klarer å komme seg fram i musikkverdenen på tross av at hun røk ut.

Christine Louise sa...

Jeg er såå enig med deg. Ble så lei meg når hun gikk ut. Får nesten ikke lyst å se på det lengre. Hun har et utrolig talent. Og føler Peter går etter utseendet. Grrr

Pink Lady sa...

Jeg er så enig! Umiddelbart etter programmet gikk jeg inn på facebook og oppdaterte statusen min. Jeg sier at Peter Peters gjorde en stor feil da han ikke sendte henne videre. Og det er mange som har kommentert og vært enig med meg!!

Nå er det avslapning på sofaen før jeg skal lage pizza!

Hehe, godt jeg ikke trenger nye tenner enda;) Men om jeg ikke snart kommer meg til kontroll så blir jeg vel sendt direkte til deg:P

KLem

LinKaPia's Lille Hjørne... sa...

so enig, so enig...hun har en utrulig fin stemme...felte faktisk en tåre når hun fremførte Confession Song på audition...håper i det lengste at hun får platekontrakt utenom X-faktor :)

Bolettes hus sa...

Å å å fikk ikke sett x-faktor i går, så røk hun altså ut!!!?!! Det var utrolig trist! Jeg har grått hver gang hun har framført noe på scenen. Hun har noe med seg når hun synger. Sjelen faktisk......!!

Jeg ønsker virkelig å være med å heie henne fram!!! Har absolutt lyst å ha en plate av henne! Den tror jeg at jeg hadde hørt mye på!

Therese fra huset med de rare i sa...

Har ikke fulgt med på x faktor jeg, men henne har jeg fått med meg med den nydelige stemmen!!! Og det burde vel fortelle nok til at hun burde være i en finale

Anonym sa...

Peter Peters gjorde det HAN synes var riktig. Ingenting spesielt med Elin, synger helt greit og thats it. Desuten er vel ikke akkurat en slik konkuranse noe å satse på hvis en ønsker å slå igjennom. Ikke mange vi hører om i ettertid.

A Brighter Day sa...

Anonym: Jepp, Peters gjorde det HAN mente var riktig og JEG synes det var trist at Elin røk ut.

Ingenting spesielt med henne? Der er jeg, som du kanskje forstår, veldig uenig.

Har en følelse av at folk som er forsiktige og usikre til å begynne med, muligens behøver nettopp en slik sjanse for å kunne drive med det de ønsker. Og så tror jeg faktisk at mange kan "slå igjennom" med hjelp av denne typen konkurranser. Skjønner at du mener noe sånt som at alle Idol-deltakere bare har forsvunnet ut av rampelyset, men jeg har inntrykk av mange har fått mye mer muligheter enn hva de hadde før deltakelse på f.eks. Idol.

Dette ble jo lengre enn jeg hadde ment. I bunn og grunn syns jeg bare det var trist at Elin røk ut.

Tyri-jenta sa...

Hei:)
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min:) Veldig koselig at du vil følge meg!:)

Jeg er HELT enig med både deg og Karlsen og sikkert omtrent hele det norske folk, Elin burde vært med videre!!!
Men så tok da jammen meg Karlsen saken i egne hender og:)

Ha en fin søndagskvled, klem:)