torsdag, september 17, 2009

Søtt på søtt

Vi var på en liten kaffeshop i dag og kjøpte kaffebønner med Irish Cream-smak. Til min store begeistring hadde de et lite hjørne med Green Gate-artikler der inne, så jeg kom hjem med en fiiin boks til den deilige kaffen.

(Foto: Green Gate)

Mannen min har alltid sagt det og jeg begynner å innse det selv; det er noe med meg og bokser. Søte, praktiske, fine, lekre bokser til oppbevaring. Jeg får aldri nok.

I kveld var jeg invitert på nok en "syklubb" hos ei i klassen.

Man kan ikke klage når man har søte venner som baker haugevis med søte kaker. Jeg tok dessverre ikke tak i håndarbeidet, dog. Til det var kakene alt for gode.

9 kommentarer:

Therese Dorthea sa...

Dei boksane fra green gate er ikkje lett å motstå! Vakre :)

Så koselig med syklubb og kakespising! Ei fra klassen? Kan eg spør kva du studerar?

SNART helg!! Nyt da:-)

Klem Therese Dorthea

Pink Lady sa...

Hei på deg!

Så deilig med kake... Jeg har foreslått for kjæresten at han inviterer en kamerat av seg og familien til oss i helgen, da har jeg nemlig en god unnskyldning for å teste ut denne kaka: http://bdicte.blogspot.com/2008/10/advarsel-bombe.html

Jeg elsker bokser og esker! Har alle mulige, i ulike stiler. De som ikke passer inn i interiøret putter jeg bare inni et skap med noe oppi!

Ha en god natt og morgendag:)

Klem Pink Lady

Therese sa...

Så nydelige de boksene er!!! Jeg elsker bokser:P men de er jo faktisk praktiske og da!!! Så koselig med syklubb!! Og jeg hadde heller ikke gjort stort annet enn åp gomle kaker:P Ha en fin helg!!

Pink Lady sa...

Så du skal bake kake i dag?

Vi skal en liten tur på Naboen i kveld, det er vel i grunnen min favorittresturant og pub her i Bergen. På menyen står det røkte svineknoker, det er deilig høstmat:) Stedet kan anbefales om du ikke har vært der før, om ikke du får nok av svensk mat i Sverige;)

Ha en fin helg:)

Klem Pink Lady

Julia sa...

Mmmmm, jeg fikk lyst på både kaffe og kake :)

Lindas hus sa...

Så utrolig fine bokser! Og jeg er helt enig, man kan ikke få nok av fine bokser! Vil også takk for dine varme ord på mitt innlegg! Satt utrolig pris på det! Ønsker deg en herlig helg. Klem fra Linda

Pink Lady sa...

Hei!

Har du bakt kaken?

Jeg skal lage den i morgen, og kjæresten er veldig skeptisk til at jeg skal eksprimentere når det kommer gjester..... hihi

Klem Pink lady

Inspirera Mera sa...

Vilka söta burkar!
Kram Sandra

Johanna sa...

Ja, man slutar aldrig att förvånas över hennes fikabord..:) Alltid mätt och belåten när man knatar hemåt! :):)