tirsdag, september 15, 2009

Garn som dekorasjon


(Bilde: Bamboo Yarn)

Foreløpig ligger garnnøstene her i huset som fine fargeklatter i håndarbeidskurven min. Jeg er nemlig ingen strikker. Det vil si, jeg kan strikke hver gang jeg lærer meg det. Men så går det alt for lang tid til jeg tar opp strikkepinnene igjen. Det må være et ønske jeg har; å bli flinkere til å sette meg ned for å strikke, hekle og sy. Det er jo så praktisk, og ikke minst koselig, å kunne lage egne puter, kjøkkenhåndklær, gardiner, grytelapper, osv, osv.


Har sett at utrolig mange her i blogglandia er ivrige på den type håndarbeid. Anbefaler for eksempel en titt innom min venninne Julias blogg; hun er gravid og har for tiden storproduksjon av bleiebukser. De er jo så fine!

Jeg, for min del, håper en dag å få fullført det skjerfet jeg begynte på for tre år siden.

6 kommentarer:

Therese Dorthea sa...

hehe, eg kjenner meg så alt for godt igjen! Eg kan strikke akkurat når eg held på. Så blir eg ferdig - og strikkar ikkje på fleire månadar. Så skal eg ta fram strikketøyet igjen, så hugsar eg ikkje korleis eg begynnar...eller avsluttar for den del. Eg skal og bli flinkare!

God natt :-)

Therese sa...

hehe godt å lese at det er flere som meg der ute!!! jeg kjøper garn til den store gullmedaljen og strikkepinner for nå skal jeg lære meg å strikke igjen... så går det 2 dager med desperat strikking og såre fingre og jeg har strikket ca 3 rader... så går det 3 år og jeg har glemt alt:P

Brit sa...

Strikke er gøy, ønsker deg all mulig inspirasjon til å starte. OG det er utrolig hva du kan få til hvis du kan strikke rettmasker!! Har en venninde som bare gjør det og hun tryller frem de mest fantastiske produkter:)
Takker for oppmuntrende kommentar i bloggen min, det er godt å få heiarop når man jobber med vekta:)

Brit sa...

Og forøvrig artig at du vil være med på min lille julegavekalenderlotteri!! Ser du er en av oss som GLEDER OSS TIL JUL allerede NÅ:)

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Godt å se at det ikke bare er meg som ikke "kan" strikke... Holder for øyeblikket på med en av disse populære kjøkkenklutene som "alle" i blogglandia "må ha". Blir stolt av meg selv om den bli ferdig på denne siden av nyttår!

Strikking er for spesielt interesserte, tror jeg ;)

Moski sa...

Joda,kjenner til det. Har noen halvferdige prosjekt liggende i kott og skap.Noen blir fullført og andre ikke... Mange fine loppefunn du har gjort. Og lykke til med stolene. De kan jo bli virkelig flotte.