fredag, september 04, 2009

Ferdig på jobb - brett ut sykkelen!


Jeg kommer til å ha relativt kort vei til jobben i Bergen og det vil gå fort å komme seg dit på morgenene. Men det er fordi det går nedover. Hele veien. Jeg bor oppe ved fjellet - laboratoriet ligger nede i byen. Greit nok, det. Men når man skal hjem igjen, etter å ha sittet blant diverse kjemikalier hele dagen - da kan det være greit med en lett, sammenleggbar elsykkel. Hvorfor ikke?

Her, sånn cirka, bor jeg. Altså fort ned, litt saktere opp.

7 kommentarer:

CAROLINE sa...

Den var stilig du!
Er den så liten som den ser ut som?

Kjekk liten sak :)

Flott blogg forresten!

Klem fra Caroline.

A Brighter Day sa...

Ikke så dum, nei :) Og den er visstnok både liten og lett.

Anonym sa...

Tror ikke batteriet holder opp bakkene. Mosjonen går du også glipp av.
Prøv heller denne: http://cnc-bike.de/popup_image.php?pID=624&osCsid=5e800c887ee0b380e48be31d89294af9

L-armstærk

A Brighter Day sa...

Anonym: nei, kommer nok ikke til å kutte mosjonen til fordel for en elsykkel :)

Så ikke dum ut den du linker til!

Anonym sa...

Virka litt svak i motor og en slite vel på brostein og kanter (alså overalt). Disse el-sparkesykklene som hva populære for noen år si forsvant når politiet slo ner på det. Tvile på om denne er lovlig i bruke heller i Norge. Kan ikke forstå hvorfor, da en trør en sykkel opp i høyere fart.

Ettermontering av el-motorhjul på sammenleggbar sykkel virka smartere og mye billigere da en klare mer ujevnt underlag. Den sterkeste motoren i salg drar deg opp bakker i 30km/t å en kan med noen av modellene nå hastighet av 50+ for under 1.300$ +toll/frakt (settet er plug&play).

Johanna sa...

Oj! har jag varit där eller är det ett till vackert ställe för mig att undersöka? :) Det är ju bara sååå vackert i Bergen! :)

A Brighter Day sa...

Johanna: nei, der har du ikke vært enda - men det blir nok noen turer dit, skal du se :) Vi nordmenn er bra på fjellturer, vet du. Haha. Klem!