mandag, januar 04, 2010

Bedre sent enn aldri..?

Godt nyttår!

For lenge, lenge siden var jeg så heldig å vinne premier i to trekninger her i Blogglandia. Jeg forstår godt om de snille jentene som sendte meg nydelige premier tror jeg har glemt dem, men det er altså ikke tilfellet.

Da jeg var hjemme i nord fikk jeg endelig åpnet gavene, og de var bare helt fantastiske.

Disse vakre tingene fikk jeg hos anneskaar, og jeg synes de er så typisk henne. Det er nesten som om jeg fikk en liten bit av den fine bloggen hennes. Pakken inneholdt en flott ramme med et nydelig bilde i, og et sånt sinkhjerte som jeg har ønsket meg lenge. I tillegg det søte englehjertet, som jeg tror Anne har laget selv, og kjøkkenhåndlklær som jeg aldri får nok av. Tusen, tusen takk for gaven, Anne!


Denne nydelige gaven fikk jeg hos Laila Johanne, som har den fine bloggen Min Vinterverden. Se på den søte fyrstikkesken, og bare innpakkingen i seg selv som er så flott. Jeg synes denne gaven gjenspeiler den søte og kreative bloggeren bak Min Vinterverden - tusen takk, Laila Johanne! Alt kommer veldig godt med.

Nytt år, nye muligheter. Jeg håper å komme "på overflaten" med bloggen min igjen og takker (for tusende gang) for alle de oppmuntrende kommentarene dere har lagt igjen! Jeg setter sånn pris på dem...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye fint du har fått:-)
Riktig godt nytt år, gleder meg til å følge deg videre!
Ha en fin kveld, klem Hege.

Elin Anita sa...

grattis med så mange fine ting...
kos deg
goKlem

Beate sa...

Hallois!
så nydelige gaver du har fått! heldig du!

Ønsker deg alt godt i det nye året!!!

klem Beate

Birgit sa...

så fine ting :) jeg er spent på hva du fikk av mormora di? snakket med henne rett før jul og hun lurte sånn på hva hun skulle gi ;) godt nytt år!!

Lottas Himmelrom sa...

Heldige du!Godt nytt år forresten!
Klem fra
Lotta

Marthe Sofie sa...

Så fine gaver du har fått!

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Hei, søte!
Så koselig at du endelig fikk gaven din! Hehe! For en skjønn gave du fikk fra Anne! Kjenner jeg er bittelitt misunnelig på den.. :p

Tusen takk for en herlig hilsen inne hos meg... Du gjør meg glad!

Fantastisk å se deg tilbake her i blogglandia og jeg gleder meg til å se mer til deg her inne i dagene som kommer!

Ha en deilig uke!
Klem!

Anne sa...

Hei hei og godt nyttår til deg!
No er det jammen lenge sidan eg har blogga og lese andre bloggar, men eg måtte byrje igjen etter den utruleg koselege kommentaren din hos meg! Du er berre så skjønn, og eg blei så glad for at du likte gåva:D
Ha flotte dagar!
Klem Anne:)

Åse sa...

Hei hei, Beate. Jammen har dere det stilig i leiligheten i Bergen. Den utsikten er jo fantastisk! Jeg liker stilen din, selv om jeg er kommet i middagshøyden, når det gjelder alder. Mange nydelige detaljer, som virkelig er iøynefallende i rommet! Lyst og vakkert. Du har virkelig sansen for det vakre.
Klem fra Åse

ELIN sa...

Godt nytt år, og gratulerer så mye med flotte premier! Ønsker deg en fin dag. Klemmer fra Elin