torsdag, november 19, 2009

Det ska bo folk i husan

Oi oi oi. Lenge siden sist! Jeg er endelig i Bergen, tilbake i vår kjære leilighet og har allerede rukket å jobbe i fire dager (føles som fire uker). Beklager laber aktivitet her inne - tid og energi har rett og slett gått til andre ting. Men jeg savner bloggen - og dere søte bloggefantaster der ute!


Skulle så gjerne lagt opp nye bilder herfra, men kameraet ligger godt gjemt inne på et stappfullt gjesterom, og jeg har planer om å dukke nedi der til helga.


Ellers var det herlig å komme til byen, rart å komme inn i leiligheta som stod så kald og forlatt. Det var da jeg forstod det med at "det skal bo folk i husan." Et hjem er ikke et hjem uten mennesker. Men med ørtogførti stearinlys og fyr i peisen fikk vi snart varmen i hjemmet vårt igjen.


Det er noe eget ved å kunne fyre i peisen etter jobb og sette seg ned med et glass rødvin og tenke over dagen. Og jammen er det mye å tenke på for tiden. Nå skal jeg oppdatere meg her i blogglandia. God kveld!

7 kommentarer:

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Så koselig å "se" deg igjen! tenker det er deilig å komme hjem, ja! Gleder meg til du finner kameraet og blir aktiv her inne igjen :)

Kos deg med torsdagskveld!
Klem fra meg :)

Linda sa...

Heisann. Koselig å høre fra deg igjen:)

Fine bilder selv om de ikke er nye:)

Ha en deilig kveld:)

Klem Linda

Moski sa...

Hei. Så hyggelig at du er tilbake igjen! Heldig dere som har peis,da. Det gir en helt egen stemning. Ikke helt det samme med radiator slik som vi har... :-)) Så da blir det masse levende lys i stedet.
Ha en fin kveld.

Pink Lady sa...

Weee!! Du er tilbake!! ;)

Trives du i praksis?

Jeg tror ikke jeg har sett spisestuen deres før, veldig fint i alle fall:)

Si ifra når du er klar for en kaffe el no! ;)

Klem Pink Lady

Lavynnia sa...

Nå er det jammen meg lenge siden jeg var inne hos deg:) Jeg svarte på spørsmålene dine, og så ble det ikke noe mer titting her inne hos deg. Uff, sånn kan det gå.

Men nå skal jeg prøve å bli flittig titter her inne;) Klem!

Lindas hus sa...

Velkommen tilbake til Norge og du har vært savnet! Kjempe fine bilder du viser! Ha en strålende helg. Klem

Birgit sa...

Så bra at du er hjemme igjen og trives :) Håper du får en fin helg med mannen din!