fredag, juli 09, 2010

Vi prøver igjenGreit, nå er det ikke akkurat til andre siden av jordkloden vi flytter. Globetrottere kan vi vel heller ikke kalles, men dog. Det føles litt sånn. Siden Supermannen og jeg ble sammen, for godt og vel fem år siden, har jeg faktisk hatt ni adresser! De siste tre har vært av typen "her må vi da holde oss ei stund, minst to år," men pga jobb og studier har det ikke blitt sånn... Helt til nå, kanskje?

(Foto: Google Images)

Denne gangen står vi på flyttefot fra Bergen til Bærums Verk. Det er fint her! Både leiligheta og området har virkelig falt i smak. Jeg er altså allerede installert, bare mannen og møblene som mangler. De kommer i neste uke - da kjører vi til Bergen for å pakke ned ett år med interiørblogging. Så gleder jeg meg til å starte på ny frisk her i Bærum, med blanke vegger og fargeprøver til...

Her må vi da holde oss ei stund?

3 kommentarer:

Idun // Breidablikk sa...

Gratulerer så mye med ny bopel!! :D
og med den lille i magen!! :D Morsomt at vi er i samme situasjon ;) Bloggen min har også ligget brakk en stund stakkar ;)
Gleder meg til å se den nye leiligheten! :D

*gravide-klem* ;)

Anonym sa...

He, he har hatt lignende "tilværelse" - og nå kan jeg vel bo her en stund(VIL ikke flytte mer!)!:-)
Gratulerer såå mye med nytt bopel -det blir nok veldig bra:-)
Ha en fin helg,
klem Hege.

Noatunfrua sa...

Hei søta!!
Gratulerer så mye med lillen i magen!! Så koselig!! :)
Og gratulerer med (nok en) ny bopæl! :D Spennende med hvitevegger og fargeprøver til, vettu! Dette gleder jeg meg til å følge med på ;)

Åååå, det er koselig at du er tilbake :D

Ha en nydelig søndag!
Klem