torsdag, februar 11, 2010

Kalde dager og varm award

Det begynner vel egentlig å gå mot (en smule) varmere tider, men nå har jeg endelig tatt til fornuft og kjøpt meg dunjakke. Hver eneste morgen på vei til bussen har jeg tenkt at jeg skulle hatt en skikkelig varm, god og stor dunjakke. Nå er det gjort og jeg kan ikke vente med å kle meg inn i den før jeg tar neste kalde tur ned til busstoppet.Som om ikke det var nok har jeg fått en varmende award av Anne som har den flotte bloggen Anne's Lykke. Tusen takk, Anne! Du får den selvfølgelig i retur, for din herlige blogg om hverdagslykke :)
Kopier awarden til bloggen din
Link til den personen som ga den awarden
Fortell 7 fakta om deg selv
Velg 7 andre du vil sende awarden til
Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden


Å gi awarden videre til sju andre er ikke noe problem (problemet er vel heller å bare velge sju). Jeg ramser dere opp og behøver vel ikke forklare hvorfor nettopp dere fortjener en ekstra oppmerksomhet? Takk for masse inspirasjon, Anne's Lykke, Beates Verden, Pink Lady and the Polkadots, La Ville de Mille, Min Vinterverden, Lev Livet Lett, og Elisabeth's Hus!


Her kommer de sju faktaene om meg selv:

- Jeg tar aldri den fremste varen i hylla på butikken; det være seg melk, interiørblader eller tyggis - jeg løfter bort en eller to av de fremste varene for så å ta den under/bak. Har gjort det så lenge jeg kan huske og aner ikke hvorfor.

- Jeg har alltid varme hender.

- Jeg spiller fiolin og har gjort det i over tjue (hjelp!) år.

- Jeg smører hendene med fuktighetskrem sikkert tredve ganger om dagen.

- Jeg sluttet å se på Animal Planet da vi fikk hund. Dyrepolitiet og lignende serier får meg til å ligge våken om natta.

- Jeg har en forkjærlighet for bokser. Alt skal helst i bokser og esker - det er nok min måte å holde orden på ting; sminke, smykker, lyspærer, batterier, mobilladere, fjernkontroller, havregryn, kaffe, te... Dere forstår tegninga.

- Jeg klarer ikke å kaste noe som har en eller annen form for nostalgisk verdi for meg. Det går bare ikke. Kanskje bra jeg putter ting i bokser?

Nå skal jeg se 4-stjerners middag mens jeg venter på å få kjæresten hjem igjen. Lykke!

3 kommentarer:

ELIN sa...

Dette så ut som en herlig, varm jakke - er jo en stund igen av vinteren ennå :) Koselig å lese fakta om deg. Gratulerer med awarden! Klemmer fra Elin

beate sa...

takk skjønne deg!

Den jakka ser deeeeilig ut!

jeg tar sjeldent varen som står ytterst i hylla! Innbiller meg at ikke så mange har klasset på den + at det ofte er bedre holdbarhet på det som er plassert bakerst...

klem beate

Lev Livet Lett Lokki sa...

Kjære snille du!!
Gratulerer med en aldeles lekker dunjakke, og med award ❥❥
Og tusen takk for award til meg! SÅ hyggelig ❥
Tusen tusen takk!!
Ønsker deg en strålende helg, med ny varm dunjakke!
Stor klem fra Lokki